Νέα

EGOBOO, The new you

Η EGOBOO είναι ένα ελληνικό brand που μπήκε δυναμικά στην αγορά της τεχνολογίας το 2020. Ξεκίνησε παράγοντας προϊόντα ηλεκτροκίνησης και διαθέτοντας στην αγορά ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, μέσω των επίσημων διανομέων της.

Τα προϊόντα ηλεκτροκίνησης ήταν μόνο η αρχή για το brand. Η άνεση, η εργονομία και η αισθητική ήταν τα χαρακτηριστικά στα οποία βασίστηκε η EGOBOO για την ανάπτυξη των προϊόντων τα οποία δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να χαράξει τη δική του πορεία.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την διευκόλυνση των χρηστών η EGOBOO διέθεσε επίσης στην αγορά αξεσουάρ για τους χρήστες των ποδηλάτων και πατινιών όπως κράνη, backpacks, pet bags κλπ.

Στην κατεύθυνση αυτή, δημιουργείται σιγά σιγά ένα ολοκληρωμένο EGOBOO οικοσύστημα με περιφερειακά προϊόντα που συμπληρώνουν τη βασική γκάμα με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου ζωής του τελικού χρήστη.  

Με τη λογική αυτή και εισάγοντας τα smartwatches στη γκάμα της, προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο της υγείας και της καθημερινότητας. Πολλαπλές λειτουργίες, εξελιγμένες δυνατότητες, δεκάδες προγράμματα άθλησης, απαράμιλλο design.

Κάθε μέρα είναι κατάλληλη για μια νέα αρχή. Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης, αλλάζουν οι πράξεις μας. Και οι πράξεις μας, μας αναβαθμίζουν. Εξελισσόμαστε και απολαμβάνουμε την πορεία που χαράσσουμε. Με αυτοπεποίθηση, ελευθερία, αυτονομία. Ο κόσμος μας αλλάζει, εσύ θα μείνεις πίσω;