Νέα

Puro, η υπογραφή του design.

Η Puro δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει τον κόσμο της μόδας και του design στον τομέα των τεχνολογικών αξεσουάρ. Διαθέτει αξεσουάρ που αντικατοπτρίζουν καλύτερα την αριστεία του ιταλικού στυλ, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν και να βελτιώνουν τις συσκευές σας.

Υλικά ανώτερης ποιότητας, κομψός σχεδιασμός, προσεγμένη προσοχή στη λεπτομέρεια συγκλίνουν σε μοναδικά, πρωτότυπα και έντονα χαρακτηριστικά αξεσουάρ. Τα προϊόντα Puro ντύνουν την τεχνολογία με στυλ, χωρίς να χάνει τίποτα από τη σιγουριά της άψογης προστασίας.

H Puro παρέχει θήκες και αξεσουάρ για smartphone και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Ο κατάλογος της Puro ποικίλλει από προστατευτικά καλύμματα και θήκες για smartphone και tablet, μέχρι σακίδια πλάτης για φορητούς υπολογιστές και παγούρια νερού, για να εγγυηθεί τη μέγιστη άνεση και προσβασιμότητα στην τεχνολογία για όλους. Η Puro, μια ιταλική εταιρεία με φιλοδοξία να φέρει το ιταλικό στυλ και σχεδιασμό στα ηλεκτρονικά αξεσουάρ, δεσμεύεται να συμβάλει στο θέμα της βιωσιμότητας, συμπεριλαμβάνοντας επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα στη γκάμα της, όπως επαναχρησιμοποιούμενα θερμικά μπουκάλια και ανακυκλώσιμα και κομποστοποιήσιμα καλύμματα smartphone.

Η Puro προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία προϊόντων σχεδιασμού και ποιότητας, καινοτομίες και νέες τάσεις, προϊόντα με εγγύηση επιστροφής και εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες της.