ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Outsourcing & Private Label

Παρέχουμε υπηρεσίες outsourcing και private label για προϊόντα τεχνολογίας, e-mobility και αξεσουάρ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που θέτετε. Με γνώμονα την ποιότητα και την ταχύτητα αναλαμβάνουμε από την ανάλυση των αναγκών και τον σχεδιασμό, μέχρι την εκτέλεση παραγωγής και την τελική παράδοση στον χώρο σας.

Διανομή

Εκπροσωπώντας επώνυμα, διεθνώς αναγνωρισμένα brands, διακινούμε με ακρίβεια και συνέπεια ασυναγώνιστο αριθμό προϊόντων, προς τις αποθήκες των πελατών μας. Διατηρούμε με ασφάλεια και συνέπεια επαρκές απόθεμα, προσφέροντας άμεση αναπλήρωση. Με αποθήκες σε Ελλάδα και Κύπρο, καλύπτουμε την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, διακινώντας σημαντικό εύρος προϊόντων τεχνολογίας και αξεσουάρ.

Merchandising & Product Marketing

Αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες marketing και επικοινωνίας, σε συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και διανομή έντυπου προωθητικού υλικού, προϊοντικών παρουσιάσεων, καθώς και της σχετικής σήμανσης στα σημεία πωλήσεων. Επιπλέον, διοργανώνουμε προγράμματα συμβουλευτικής και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού, για την υποστήριξη πωλήσεων.