Νέα

Η Dyname στην IFA 2022 

Οι κορυφαίες μάρκες τεχνολογίας και έμποροι λιανικής επιστρέφουν για την IFA 2022, στη σπουδαιότερη εμπορική έκθεση consumer electronics στην Ευρώπη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοργάνωση διεξάγεται στο Berlin Expo Center City, από τις 2 έως και τις 6 Σεπτεμβρίου 2022. 

Η Dyname δε θα μπορούσε να λείπει από την IFA. Με γνώμονα την πρόοδο και τη διαρκή ανάπτυξη της τεχνολογίας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και τα trends του κλάδου.  

"Ready, Steady, Show"- οι κορυφαίες μάρκες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και οικιακών συσκευών επιστρέφουν στο Βερολίνο για την πρώτη μεγάλης κλίμακας IFA από το 2019. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ψηφιακού μετασχηματισμού υψηλής ταχύτητας που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, ζούμε και κινούμαστε, θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για έναν κόσμο που είναι πλέον πιο ψηφιακός από ποτέ. 

Η φετινή IFA Berlin θα φιλοξενήσει περισσότερους από 1.100 κατασκευαστές και brands από 46 χώρες – καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά γεγονότα της χρονιάς. Οι μεγάλες τάσεις της τεχνολογίας φέτος είναι η συνδεσιμότητα, η βιωσιμότητα και το smart living. Η εμπορική έκθεση λαμβάνει χώρα σε μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή: τα brands και οι έμποροι λιανικής θα βρεθούν μετά από δύο χρόνια ρεκόρ ανάπτυξης και ακριβώς τη στιγμή που η έκρηξη που προκαλείται από το lockdown δείχνει σημάδια σταδιακής εξαφάνισης. 

«Η IFA Berlin επιστρέφει ξανά και αυτό που βλέπετε στην IFA 2022 θα διαμορφώσει τον καθημερινό μας κόσμο για την εποχή μετά την πανδημία.»