Νέα

Smart Tech Life For Every Different You

Η DIZO αποτελεί την πρώτη επωνυμία στο οικοσύστημα του realme TechLife. Περισσότερο από μια απλή επωνυμία τεχνολογίας καταναλωτών, το παγκόσμιο ντεμπούτο της DIZO ξεκινά μια φιλοσοφία και ένα ταξίδι που στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν την επιθυμητή ζωή τους, ενισχυμένη από την έξυπνη τεχνολογική ζωή. Η DIZO προσφέρει λύσεις που είναι ευθυγραμμισμένες με τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Προτρέποντας τους καταναλωτές της να «Να είναι Διαφορετικοί», η DIZO επιθυμεί να προσφέρει τεχνολογία που συμπληρώνει την ατομικότητα ενός καταναλωτή, τον ενδυναμώνει και γίνεται προέκταση του.

Γύρω από την αποστολή να προσφέρει Smart Tech Life για κάθε έναν, η DIZO μαζί με τη realme, έχει δεσμευτεί να προσφέρει τα καλύτερα και των δύο εμπορικών σημάτων στους καταναλωτές. Η DIZO θα λαμβάνει υποστήριξη από τη realme, σε τρεις βασικές πτυχές - Βιομηχανικό Σχεδιασμό, Εφοδιαστική Αλυσίδα και εμπειρία AIoT που λειτουργεί τέλεια με την εφαρμογή realme Link.

Τα προϊόντα AIoT βοηθούν τους χρήστες να βιώσουν έναν έξυπνο και πιο άνετο τρόπο ζωής. Το επίκεντρο της DIZO θα είναι η δημιουργία λύσεων AIoT που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει στον καθημερινό του τρόπο ζωής.